Everything shows no results for %appdata%

If you are experiencing problems with "Everything", post here for assistance.
Post Reply
skeptic23
Posts: 2
Joined: Mon Sep 09, 2019 4:58 pm

Everything shows no results for %appdata%

Post by skeptic23 » Mon Sep 09, 2019 5:11 pm

My %appdata% folder is C:\Users\Millard\AppData\Roaming.

If I right-click on that folder and run Everything, it opens with ["C:\Users\Millard\AppData\Roaming\" ] in the search box and an empty result list instead of the items in that folder.

If I select Search/Advanced Search... and type C:\Users\Millard\AppData\Roaming\ in the "Located in:" box and click OK, Everything returns with [C:\Users\Millard\AppData\Roaming\ ] (no double-quotes) in the search box and an empty result list instead of the items in that folder.

I can't find any setting that changes this. At the moment, all my %appdata% files and folders are non-existent as far as Everything is concerned.

How do I fix this?

skeptic23
Posts: 2
Joined: Mon Sep 09, 2019 4:58 pm

Re: Everything shows no results for %appdata%

Post by skeptic23 » Mon Sep 09, 2019 5:26 pm

In addition, I just discovered, neither is Everything indexing C:\ProgramData, as this screenshot shows...
Untitled.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

NotNull
Posts: 1450
Joined: Wed May 24, 2017 9:22 pm

Re: Everything shows no results for %appdata%

Post by NotNull » Mon Sep 09, 2019 5:34 pm

You probably enabled Exclude hidden files and folders (Menu:Tools > Options > Indexes > Exclude)
c:\users\yourname\Appdata is a hidden folder.

Disable this setting to re-include those files/folders

Post Reply