use search filters form command line?

If you are experiencing problems with "Everything", post here for assistance.
Post Reply
2late
Posts: 26
Joined: Sun Feb 01, 2015 11:27 am

use search filters form command line?

Post by 2late » Thu Aug 17, 2017 8:44 am

as title says: possible to use filters that I've added to everything form cmd ?

void
Site Admin
Posts: 6062
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: use search filters form command line?

Post by void » Thu Aug 17, 2017 8:53 am

No, not yet, sorry.

It is on my TODO list.

http://www.voidtools.com/support/everyt ... imitations

2late
Posts: 26
Joined: Sun Feb 01, 2015 11:27 am

Re: use search filters form command line?

Post by 2late » Thu Aug 17, 2017 9:02 am

OK, thanks

Post Reply