Page 1 of 1

Relative Paths no longer working in 436a

Posted: Wed Oct 14, 2009 10:17 pm
by Boofo
This is the error message I get now with the relative paths that were working in 431.
ShellExecuteExW(): GetLastError(): 2: failed to execute D:\Software\Everything search engine\%COMMANDER_PATH%\TOTALCMD.EXE

Re: Relative Paths no longer working in 436a

Posted: Thu Oct 15, 2009 12:23 am
by David
The environment string %COMMANDER_PATH% is not set.

What is displayed in the debug console when opening a path?

See -debug for more information about the debug console.

Re: Relative Paths no longer working in 436a

Posted: Thu Oct 15, 2009 1:14 am
by Boofo
It is working now. Apparently, when I did a cold boot earlier, TC didn't reload the COMMANDER_PATH variable for some reason. I thought it was there when I checked it before I made that post, but I had to reset it. Sorry for the false alarm. The relative paths are working.

Re: Relative Paths no longer working in 436a

Posted: Thu Oct 15, 2009 7:23 pm
by rando
yes same here.
I had to reinsert all the settings in options.
The .ini file was still there and also the TC commands but doesn't work.
It seems that Everything doesn't recognize the .ini file.

The file "everything.db" is again in the root.

Update: I closed Everything opened .ini file, opened Everything and now TC seems to work.
The file "everything.db" is still in the root. :-)

Re: Relative Paths no longer working in 436a

Posted: Fri Oct 16, 2009 1:50 am
by David
The file "everything.db" is still in the root.
Fixed for next release.