ETP server and client showing different Indexes

If you are experiencing problems with "Everything", post here for assistance.
KernalCheddar
Posts: 9
Joined: Fri Aug 11, 2017 6:51 pm

ETP server and client showing different Indexes

Postby KernalCheddar » Wed Jan 03, 2018 2:08 pm

Hello again!

Newest problem we're having, we have an ETP server set up with several clients accessing it. the server is set to scan the folder in question every day at 3 AM, and when I remote into the server and look, it has all it's files up to date.

However, when accessing the index with the ETP client, the newest files were scanned on 11/17. why would these be different?

*edit* it appears to be an issue with the ETP server client service. the client service isn't scanning at all, while the software still is. I can disable the service to fix the problem, but I'd really like to get that service working.

NotNull
Posts: 316
Joined: Wed May 24, 2017 9:22 pm

Re: ETP server and client showing different Indexes

Postby NotNull » Wed Jan 03, 2018 10:36 pm

First (wild) guess:

The Everything client service is running under the local system account (I guess)
You are indexing non-local files (I think that because you are using folder indexing)

The local system account has no rights to access the network and thus can not index your files.


If this is what is going on, you can use a networked account for the client service. Make sure it's password never expires.
If you are on Active Directory, you can also use a managed service account.


Return to “Support”