Everything ignore the ampersand sign

Found a bug in "Everything"? report it here
Post Reply
salazor
Posts: 258
Joined: Tue Jun 17, 2014 10:52 am

Everything ignore the ampersand sign

Post by salazor » Wed Jul 09, 2014 10:51 am

I have a file Tom & Jerry on the list name is displayed correctly, but the balloon is Tom _Jerry - Everything ignore the ampersand sign.

P. S. Do not work PM me, I can not write any messages.

Thanks.

void
Site Admin
Posts: 4935
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by void » Thu Jul 10, 2014 7:30 am

Everything doesn't have any balloons. What balloons are you referring to here?

salazor
Posts: 258
Joined: Tue Jun 17, 2014 10:52 am

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by salazor » Thu Jul 10, 2014 11:30 am

It looks like this, in anything I do not mind, but I decided to tell.
screen_20140710_121641_cr1.png
And what about the PM, I have a message

Code: Select all

You are not authorised to send private messages. 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

void
Site Admin
Posts: 4935
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by void » Thu Jul 10, 2014 11:48 am

Thanks for screen shot,

Fixed for the next beta update.
You are not authorised to send private messages.
Private messages are disabled due to abuse by spam bots.
You can reach me at david@voidtools.com

therube
Posts: 2353
Joined: Thu Sep 03, 2009 6:48 pm

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by therube » Thu Jul 10, 2014 2:05 pm

(Weird. Yesterday when I tried to DUP this, I specifically reduced column size such that a mouseover would show the popup with the full filename. Yet, it did work correctly, displaying '&' as expected. Yet doing it again, now, I certainly see the bug. Wonder what I did yesterday?)

therube
Posts: 2353
Joined: Thu Sep 03, 2009 6:48 pm

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by therube » Thu Jul 10, 2014 10:36 pm

Alright, that is weird.

OS related perhaps?

Not seeing it on Win7, but saw it on XP.
(At least I'm not that crazy. 671b in each case, I'm pretty sure.)

Image

void
Site Admin
Posts: 4935
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by void » Thu Jul 10, 2014 11:51 pm

The issue is reproducible on Windows XP.
It works OK on Windows 7 and 8, although it shouldn't.

Basically the tooltip uses the & to underline the next letter. I've added the tooltip style TTS_NOPREFIX which appears to have fixed the issue.
I hope to post an updated beta today with this fix.

salazor
Posts: 258
Joined: Tue Jun 17, 2014 10:52 am

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by salazor » Fri Jul 11, 2014 10:37 am

I checked on Windows XP versions 671b, 673b, 676b, and each is the same bug.

void
Site Admin
Posts: 4935
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by void » Sat Jul 12, 2014 5:14 am

This should be fixed in Everything 1.3.4.677b:
http://www.voidtools.com/download/

salazor
Posts: 258
Joined: Tue Jun 17, 2014 10:52 am

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by salazor » Sat Jul 12, 2014 10:30 am

Now Everything works fine, version 677b.

David can fix PM, I wrote to you email and do not have any answers, and on the PM telling. Thanks

void
Site Admin
Posts: 4935
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Everything ignore the ampersand sign

Post by void » Sun Jul 13, 2014 2:17 am

Sorry for the delay, please check your email.

Post Reply