Not finding new file in Portable apps (checked and double checked)

Found a bug in "Everything"? report it here
Post Reply
reelismism
Posts: 29
Joined: Sat Jul 05, 2014 4:41 pm

Not finding new file in Portable apps (checked and double checked)

Post by reelismism » Fri Apr 17, 2020 10:04 am

So I have a bookmark setup to search my portable apps dir when I shift+alt+a:

Code: Select all

*.exe|*.lnk "C:\Users\m\MyApps" 
Works fine, been using for ages.
I just added Image Glass app in MyApps dir and now it wont find that app when searching that dir
https://i.imgur.com/o6fVpYq.png

Thought it DOES in normal search
https://i.imgur.com/o6fVpYq.png

Checking for updates says I have latest.
Using portable everything.exe and have forced index rebuild.

Thought I'd give u a heads up
Last edited by reelismism on Fri Apr 17, 2020 10:14 am, edited 1 time in total.

void
Site Admin
Posts: 5367
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Not finding new file in Portable apps (checked and double checked)

Post by void » Fri Apr 17, 2020 10:11 am

Regex accidentally enabled under the search menu?

Please make sure no search options are checked under the Search menu (eg: uncheck match case, uncheck match whole words, uncheck regex)

Please make sure the Everything filter is active under the Search menu.

Please make sure these files are not excluded from Tools -> Options -> Exclude.

Please try forcing a rebuild:
  • In Everything, from the Tools menu, click Options.
  • Click the Indexes tab on the left.
  • Click Force Rebuild.
  • Click OK.

reelismism
Posts: 29
Joined: Sat Jul 05, 2014 4:41 pm

Re: Not finding new file in Portable apps (checked and double checked)

Post by reelismism » Fri Apr 17, 2020 10:30 am

Thanks for fast reply!

I can confirm I've got none of those settings, and have force rebuilt db.

EDIT: Annnd . . . brain fart . . .was wrong directory, and brain was saying it was right :P

Post Reply