Page 1 of 1

Everything ignore the ampersand sign

Posted: Wed Jul 09, 2014 10:51 am
by salazor
I have a file Tom & Jerry on the list name is displayed correctly, but the balloon is Tom _Jerry - Everything ignore the ampersand sign.

P. S. Do not work PM me, I can not write any messages.

Thanks.

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Thu Jul 10, 2014 7:30 am
by void
Everything doesn't have any balloons. What balloons are you referring to here?

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Thu Jul 10, 2014 11:30 am
by salazor
It looks like this, in anything I do not mind, but I decided to tell.
screen_20140710_121641_cr1.png
And what about the PM, I have a message

Code: Select all

You are not authorised to send private messages. 

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Thu Jul 10, 2014 11:48 am
by void
Thanks for screen shot,

Fixed for the next beta update.
You are not authorised to send private messages.
Private messages are disabled due to abuse by spam bots.
You can reach me at david@voidtools.com

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Thu Jul 10, 2014 2:05 pm
by therube
(Weird. Yesterday when I tried to DUP this, I specifically reduced column size such that a mouseover would show the popup with the full filename. Yet, it did work correctly, displaying '&' as expected. Yet doing it again, now, I certainly see the bug. Wonder what I did yesterday?)

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Thu Jul 10, 2014 10:36 pm
by therube
Alright, that is weird.

OS related perhaps?

Not seeing it on Win7, but saw it on XP.
(At least I'm not that crazy. 671b in each case, I'm pretty sure.)

Image

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Thu Jul 10, 2014 11:51 pm
by void
The issue is reproducible on Windows XP.
It works OK on Windows 7 and 8, although it shouldn't.

Basically the tooltip uses the & to underline the next letter. I've added the tooltip style TTS_NOPREFIX which appears to have fixed the issue.
I hope to post an updated beta today with this fix.

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Fri Jul 11, 2014 10:37 am
by salazor
I checked on Windows XP versions 671b, 673b, 676b, and each is the same bug.

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Sat Jul 12, 2014 5:14 am
by void
This should be fixed in Everything 1.3.4.677b:
http://www.voidtools.com/download/

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Sat Jul 12, 2014 10:30 am
by salazor
Now Everything works fine, version 677b.

David can fix PM, I wrote to you email and do not have any answers, and on the PM telling. Thanks

Re: Everything ignore the ampersand sign

Posted: Sun Jul 13, 2014 2:17 am
by void
Sorry for the delay, please check your email.