Missing "open_folder_path_command" and "open_folder_command"

Found a bug in "Everything"? report it here
Post Reply
Demon
Posts: 3
Joined: Thu Feb 21, 2013 7:30 am

Missing "open_folder_path_command" and "open_folder_command"

Post by Demon » Thu Feb 21, 2013 7:52 am

Hi!

I use Everythig 1.3.0.632 with Total Commander:

open_folder_path_command=$exec("%COMMANDER_PATH%\TOTALCMD.EXE" /o /s "$parent(%1)")
open_folder_command=$exec("%COMMANDER_PATH%\TOTALCMD.EXE" /o /s /r="%1")

but the new 1.3.1.636 ignore it and open all folders only in the explorer. How can I edit the new version's ini file to make it works again with TC?
(sorry for my poor english, I hope you can understand me...)



(Thanks for the Everything! I really like it!) :D
Last edited by Demon on Thu Feb 21, 2013 7:56 am, edited 1 time in total.

Demon
Posts: 3
Joined: Thu Feb 21, 2013 7:30 am

Re: Missing "open_folder_path_command" and "open_folder_comm

Post by Demon » Thu Feb 21, 2013 7:55 am

One more thing: I use it in portable mode without context menu.

void
Site Admin
Posts: 4965
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Missing "open_folder_path_command" and "open_folder_comm

Post by void » Thu Feb 21, 2013 7:57 am

These settings are now available in the UI.

To customize these commands:
  • In Everything, from the Tools menu, click Options.
  • Click the Context menu tab.
  • Select a menu item.
  • Change the Command.
  • Click OK.
When upgrading to Everything 1.3.1 any previous commands are lost. This is a bug and should be fixed in the next release.

Demon
Posts: 3
Joined: Thu Feb 21, 2013 7:30 am

Re: Missing "open_folder_path_command" and "open_folder_comm

Post by Demon » Thu Feb 21, 2013 8:17 am

OK! It works again perfectly!
But it was clear, I do not know why I did not see. :shock:
Thanks for the help! Have a nice day!

eugensyl
Posts: 1
Joined: Sun Mar 03, 2013 5:39 pm

Re: Missing "open_folder_path_command" and "open_folder_comm

Post by eugensyl » Sun Mar 03, 2013 6:33 pm

void wrote:These settings are now available in the UI.

...
When upgrading to Everything 1.3.1 any previous commands are lost. This is a bug and should be fixed in the next release.
Yes, it's work. Please do not remove the custom setting from previous installed version.
Why we can not save directly into .ini file?

ALso I saw that the both of everything.ini are permanent changed (one from self directory and the other from %appdata%). Which is in use?
Thanks in advance!

void
Site Admin
Posts: 4965
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Missing "open_folder_path_command" and "open_folder_comm

Post by void » Mon Mar 04, 2013 12:10 am

Why we can not save directly into .ini file?
1.3.1.636b uses the following ini settings:

Code: Select all

open_folder_command2=
open_file_command2=
open_path_command2=
explore_command2=
explore_path_command2=
Older versions use the following ini settings:

Code: Select all

open_folder_command=
open_file_command=
open_path_command=
explore_command=
explore_path_command=
Theses commands are not compatible with each other.
ALso I saw that the both of everything.ini are permanent changed (one from self directory and the other from %appdata%). Which is in use?
Thanks in advance!
See %APPDATA% Option Help for the location of Everything.ini

Post Reply