Unusual Processor usage

If you are experiencing problems with "Everything", post here for assistance.
Post Reply
nagan
Posts: 302
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:44 am

Unusual Processor usage

Post by nagan » Fri Jun 28, 2013 10:09 am

x64
I made a search of something like dc:<2012 <.avi|.jpg !size:<500kb > size:200kb-5mb for some clean up and left the window as it was in Win 7 while logged in as a main user. Next 2 days I logged as a guest user. Today I found a regular continuous processor usage against ET of the main user and checked as the main user to find the ET window hanging and no results in the results window. This is just for information.

void
Site Admin
Posts: 6074
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Unusual Processor usage

Post by void » Fri Jun 28, 2013 10:29 am

What version of Everything is causing this issue?
657 or earlier could have caused this issue with live locking.

nagan
Posts: 302
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:44 am

Re: Unusual Processor usage

Post by nagan » Fri Jun 28, 2013 10:46 am

I should have checked up the latest download. 658b is perfect in this regard. None of the symptoms observed here...Thanks.

nagan
Posts: 302
Joined: Thu Apr 18, 2013 11:44 am

Re: Unusual Processor usage

Post by nagan » Mon Jul 08, 2013 6:23 pm

658b x64
I saw this event today on resume from Hibernation.Earlier I had minimised the ET Window with cache et all. The processor usage on resume was on for ET for quit some time, I tried to maximise the inactive Window which would not happen.Then I closed the program from systray which also brought the Windows message that the program is not responding. Finally when I restarted ET it seems to be building the database from scratch , which did not happen earlier..

Post Reply