Show the default context menu in Preview

Have a suggestion for "Everything"? Please post it here.
Post Reply
vsub
Posts: 263
Joined: Sat Nov 12, 2011 11:51 am

Show the default context menu in Preview

Post by vsub » Sat Aug 10, 2019 8:43 am

Is it possible to add a feature to show the default context menu while right clicking on the prevew window
For example I often want to copy a text which I view in the preview and the first thing I do when I mark the text is right clicking to choose copy but that don't work,I have to use the keyboard combination if I want to copy the text

horst.epp
Posts: 178
Joined: Fri Apr 04, 2014 3:24 pm

Re: Show the default context menu in Preview

Post by horst.epp » Sat Aug 10, 2019 4:20 pm

vsub wrote:
Sat Aug 10, 2019 8:43 am
Is it possible to add a feature to show the default context menu while right clicking on the prevew window
For example I often want to copy a text which I view in the preview and the first thing I do when I mark the text is right clicking to choose copy but that don't work,I have to use the keyboard combination if I want to copy the text
There is no need to add any function here.
Basic Lister supports Copy as text in right click menu.
That depends on what files you are viewing with what plugin.
Using the ULister plugin there is no problem to mark text and use the context menu to copy it.
Also CudaLister plugin offers a context menu for such actions.
So what files you are viewing with what plugins ?

tuska
Posts: 179
Joined: Thu Jul 13, 2017 9:14 am

Re: Show the default context menu in Preview

Post by tuska » Sat Aug 10, 2019 5:01 pm

2horst.epp
This is the Everything forum.

horst.epp
Posts: 178
Joined: Fri Apr 04, 2014 3:24 pm

Re: Show the default context menu in Preview

Post by horst.epp » Sat Aug 10, 2019 6:02 pm

tuska wrote:
Sat Aug 10, 2019 5:01 pm
2horst.epp
This is the Everything forum.
:oops:

NotNull
Posts: 1353
Joined: Wed May 24, 2017 9:22 pm

Re: Show the default context menu in Preview

Post by NotNull » Sat Aug 10, 2019 7:21 pm

Now I wonder what you posted on the Total Commander forum .... :D

horst.epp
Posts: 178
Joined: Fri Apr 04, 2014 3:24 pm

Re: Show the default context menu in Preview

Post by horst.epp » Sun Aug 11, 2019 8:46 am

NotNull wrote:
Sat Aug 10, 2019 7:21 pm
Now I wonder what you posted on the Total Commander forum .... :D
I'm still searching ... ;)

void
Site Admin
Posts: 4805
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: Show the default context menu in Preview

Post by void » Mon Aug 12, 2019 8:25 am

Everything doesn't process the right click event. It's up to the preview handler to process this event.

It would be possible to override the right click event. However, this may break preview handlers that want a right click.

I have on my TODO list to implement my own text preview handler. I would add my own right click context menu for this so you can select all / copy to the clipboard.

Post Reply