987 Enterprise - multiple background processes

General discussion related to "Everything".
Post Reply
w64bit
Posts: 76
Joined: Wed Jan 09, 2013 9:06 am

987 Enterprise - multiple background processes

Post by w64bit » Mon Aug 03, 2020 12:27 pm

There is an issue with 987 Enterprise.
If I click multiple times the program icon, in Task Manager I have multiple background processes of Everything.
With non-Enterprise there is no problem.

void
Site Admin
Posts: 5657
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: 987 Enterprise - multiple background processes

Post by void » Tue Aug 04, 2020 11:33 am

Thanks for the bug report.

I ran into this issue too.

I'm currently blocking all IPC calls including the 'send command line options' message!
When Everything is already running, running Everything again will try to send the existing process the new command line.
This command line is never received (as it is blocked) and the new process will timeout after 1 minute.

I'll allow the 'send command line options' IPC call in the enterprise version in the next update.

void
Site Admin
Posts: 5657
Joined: Fri Oct 16, 2009 11:31 pm

Re: 987 Enterprise - multiple background processes

Post by void » Wed Aug 05, 2020 1:59 am

Everything 1.4.1.988 allows sending the command line options to an existing Everything process.

Post Reply