Search found 5 matches

by JTB3
Sun Apr 07, 2019 1:53 am
Forum: Bug report
Topic: [Bug] Ctrl/Shift+Drag & Drop to Explorer Not Working as Expected.
Replies: 2
Views: 14728

Re: [Bug] Ctrl/Shift+Drag & Drop to Explorer Not Working as Expected.

Thanks for your fast response, David! (for some reason I didn't get notified of it, so I'm just seeing it now) As it turns out, it WAS a 3rd-party 'X-Mouse Button Control' software utility (specifically a custom 'Button Chording' script) that was causing the interference/issue. After tweaking the sc...
by JTB3
Mon Mar 18, 2019 5:02 am
Forum: Bug report
Topic: [Bug] Ctrl/Shift+Drag & Drop to Explorer Not Working as Expected.
Replies: 2
Views: 14728

[Bug] Ctrl/Shift+Drag & Drop to Explorer Not Working as Expected.

Hi David, I'm using the latest v1.4.1.935-x64 installed on W10 v1809 and I'm having issues when using modified (Ctrl+Drag & Drop) or (Shift+Drag & Drop) actions to either move or copy files from the Everything app window to an open Windows Explorer folder or the Desktop. Here are my reproducible act...
by JTB3
Fri Feb 01, 2019 6:19 am
Forum: Suggestions
Topic: Dark/Night Mode
Replies: 4
Views: 9896

Re: Dark/Night Mode

+1 +1 +1 For a 'Dark Theme' for Everything. I concur that it's is even more compelling now that Windows Explorer comes standard with a 'Dark' mode in v1809. I'd suggest that you could start off the design inspiration by simply mimicking the colors/scheme in the new Explorer 'Dark Mode'. This way, Ev...
by JTB3
Fri Feb 01, 2019 6:11 am
Forum: General
Topic: Cosmetic only
Replies: 2
Views: 9081

Re: Cosmetic only

+1 +1 +1
For a 'Dark Theme' for Everything.
It is even more compelling now that Windows Explorer now comes standard with a 'Dark' mode in v1809.

Many thanks for prioritizing this, David!
-JT 8-)
by JTB3
Fri Apr 08, 2016 11:05 pm
Forum: Bug report
Topic: Full Path tooltip doesn't show up
Replies: 15
Views: 12516

Re: Full Path tooltip doesn't show up

Hi, I'm writing to verify that the 'Full Path' tooltip is NOT working in Everything-1.4.0.713b.x64 (Beta) version. When I reinstall/revert back to the current stable version 1.3.4.686 all tooltips then works fine. I've verified this same behavior on both 64-bit Windows 8.1 and Windows 10 - on two se...