Search found 11 matches

by fury
Wed Oct 23, 2019 4:25 pm
Forum: Support
Topic: Constantly have to "Force Rebuild"
Replies: 29
Views: 30468

Re: Constantly have to "Force Rebuild"

NotNull wrote:
Wed Oct 23, 2019 3:22 pm
fury wrote:
Wed Oct 23, 2019 3:32 am
Boy, I'd love to be a forum mod.
Please elaborate?
I'm not sure who is talking to who anymore, and I am no longer following this thread. I think I just wasted an hour of my time when I was not the one being addressed.
by fury
Wed Oct 23, 2019 3:32 am
Forum: Support
Topic: Constantly have to "Force Rebuild"
Replies: 29
Views: 30468

Re: Constantly have to "Force Rebuild"

Boy, I'd love to be a forum mod. Anyway... Thanks for the information. It sounds like the NTFS monitors are working, except some files are missed. Could you please run Everything in debug mode, you don't have to send me any of the logs.. Just look for lines in red like the following: unable to updat...
by fury
Thu Oct 03, 2019 5:51 pm
Forum: Support
Topic: Constantly have to "Force Rebuild"
Replies: 29
Views: 30468

Re: Constantly have to "Force Rebuild"

Not that I'm aware of. It was happening with a variety of files, created by different applications.
by fury
Sat Sep 28, 2019 1:53 am
Forum: Support
Topic: Constantly have to "Force Rebuild"
Replies: 29
Views: 30468

Re: Constantly have to "Force Rebuild"

I still had the issue after my last post. But privacy concerns prevented me from creating and sending a log.

However, I reverted to 1.4.1.877 awhile back, and have not had the issue with it.
by fury
Fri Apr 12, 2019 2:15 am
Forum: Support
Topic: Constantly have to "Force Rebuild"
Replies: 29
Views: 30468

Re: Constantly have to "Force Rebuild"

I apologize (well, potentially). Before I posted previously, Everything did fail to index a new file I'd just created. But since then, I haven't had an issue. So the previous fix may have at least partially solved the problem. Sorry--I only use it a few times a day, so it takes time for me to establ...
by fury
Thu Apr 11, 2019 4:45 am
Forum: Support
Topic: Constantly have to "Force Rebuild"
Replies: 29
Views: 30468

Re: Constantly have to "Force Rebuild"

Thanks. It's enabled for all, and was previously.
by fury
Wed Apr 10, 2019 2:22 pm
Forum: Support
Topic: Constantly have to "Force Rebuild"
Replies: 29
Views: 30468

Re: Constantly have to "Force Rebuild"

Thank you.

I disabled 8.3 creation (and verified the registry setting), but it seems the issue persists.

I'll look into enabling debug logging.
by fury
Mon Apr 08, 2019 2:57 am
Forum: Support
Topic: Constantly have to "Force Rebuild"
Replies: 29
Views: 30468

Constantly have to "Force Rebuild"

I'm running Everything 1.4.1.935 (x64) under Win10 Pro x64 1809. I started having issues recently. Frequently, new files won't show up until I manually do a "Force Rebuild". It's not the search string at fault, because I leave that as-is, and the files appear after the rebuild is complete. This happ...
by fury
Wed Jun 11, 2014 7:37 pm
Forum: Bug report
Topic: Sorting on path not sticking
Replies: 5
Views: 4284

Re: Sorting on path not sticking

Thanks. Actually I had tried that, but didn't realize there was another copy of Everything.ini in the AppData\Roaming folder. I had edited the wrong one...

Thank you!
by fury
Tue Jun 10, 2014 5:04 pm
Forum: Bug report
Topic: Sorting on path not sticking
Replies: 5
Views: 4284

Re: Sorting on path not sticking

OK, thank you. Do you think you could make it possible for Everything to change the sort back to the chosen sort column after the search results finished loading? My machine can take it.
by fury
Tue Jun 10, 2014 1:24 am
Forum: Bug report
Topic: Sorting on path not sticking
Replies: 5
Views: 4284

Sorting on path not sticking

I'm running Everything 1.3.4.662 (x64) under Windows 8.1 Pro x64. In the options, under General > Home > Sort, I have "Path (Ascending)" selected. When I open a new Everything window, Path is shown to be the column being sorted on (by the upward-pointing triangle, and by the background color I have ...